Logitech Pro Gaming Egér Fekete

910-004857

Új termék

Logitech Pro Gaming Egér Fekete

Csatlakoztatás

USB

Érzékelő technológia

Lézer

Kialakítás

Gamer

DPI Felbontás

12000

Szín

Fekete

Gombok száma

6

Típus

Jobbkezes

Kábel hossz

2.1 m

Súly (bruttó)

0.3 kg

Bővebb leírás

KÜLSŐ RAKTÁRON! SZÁLLÍTÁSI IDŐ: 5-7 munkanap

Ennek a terméknek a megvásárlásával 28290 hűségpont. A kosárad összesen 28290 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 5 658 Ft‎.


28 290 Ft‎ Adóval

Adatlap

DPI 12000
Gombok Száma 6
Szín Fekete
Kéz Jobbkezes
Csatlakozás Usb

Egyéb infó

JÁTSSZON ÚGY, MINT A PROFIK

A legjobb E-Sport-játékosok által választott egér

A győzelem vagy vereség többé már nem métereken vagy másodperceken múlik, hanem millimétereken és ezredmásodperceken. Amikor a tétek az eget verdesik, egy egyszerű kattintástól függhet, hogy 5 ezer vagy 500 ezer dollárral tér haza. A Logitech G ezért alkotta meg a Pro játékhoz tervezett egeret. Könnyű teste és rendkívüli optikai érzékelője arra termettek, hogy eddig ismeretlen sebességet és célzási pontosságot biztosítsanak, akár az E-Sportok legmagasabb szintjén is. 

HAGYOMÁNYOS KÉNYELEM

Funkcionális kialakítás

A Logitech G Pro játékhoz tervezett egeret a Logitech G100 és G100s egyszerű és hagyományos kialakítása ihlette meg, mely egerek méltán népszerűek az E-sport-játékosok körében.

KORSZERŰ, JÁTÉKHOZ FEJLESZTETT OPTIKAI ÉRZÉKELŐ

Pixelpontos teljesítmény

Az állandó pixelpontos célzás képes megadni azt az apró előnyt, amely a legmagasabb szintű versenyeknél meghozhatja a győzelmet. A PMW3366 a lelkes játékosok és a profik szerint egyaránt a legmagasabb szintű precizitást biztosítja. Az érzékelő nulla simítással, szűréssel vagy gyorsulással rendelkezik a teljes 200-12 000 DPI tartományban, ezzel rendkívüli mozgáskövetést és egységes érzékenységet biztosít minden sebességnél. 

RGB MEGVILÁGÍTÁS

Játsszon tündöklően

16,8 millió színnel testreszabható. Tökéletes arra, hogy viselje csapatai színeit, személyre szabja beállításait vagy összehangolja egyéb Logitech G termékeivel. A versenyek során ez a megvilágítás visszajelzésként is funkcionál, hogy a felszerelése csatlakoztatva van.

6 PROGRAMOZHATÓ GOMB

Vezérlés gombnyomásra

A Logitech G Pro játékhoz tervezett egér azonnal használható a gyári programozással, vagy teljesen személyes kívánságaira szabható.*  Hat programozható gomb áll rendelkezésére, ha magán az egéren szeretne egyedi parancsokat megalkotni.

 

  • * A profilbeállítások testreszabásához a Logitech Gaming Software szükséges 

BEÉPÍTETT MEMÓRIA

Vigye magával beállításait

A beépített memóriával beállításait közvetlenül az egéren tárolhatja, így versenyhelyzetben is használhatja anélkül, hogy szoftvert kellene telepítenie vagy újra el kellene végeznie a beállításokat.

KORSZERŰ FESZÍTŐRENDSZER A GOMBOKNÁL

Kiváló kattintási visszajelzés

A Logitech G Pro játékhoz tervezett egér korszerű, fémrugós feszítőrendszere a gomboknál javítja a jobb/bal egérgombok válaszadásának egységességét, és segít csökkenteni a kattintáshoz szükséges erőt. Az eredmény egy megbízható és tiszta kattintási teljesítmény, melyre komoly versenyhelyzetben is számíthat. 

KÖNNYŰ ÉS TARTÓS

Tartós kivitel

A Logitech 30 évnyi mérnöki, gyártói és tesztelői tapasztalatával készült Pro kényelemre és tartósságra lett tervezve. A Logitech G Pro játékhoz tervezett egér tömege optimalizálásra került, hogy még nagyobb kényelmet, stabilitást és érzékenységet biztosíthasson. A Logitech G a jól ismert tartósságát és megbízhatóságát is a Pro játékhoz tervezett egér szolgálatába állítja. A mérnöki munka minden tekintetben alapos vizsgálatoknak lett alávetve, hogy biztosan kiállja még a legintenzívebb játékmenetek próbáját is. A Pro játékhoz tervezett egér felülete egy speciális bevonattal van ellátva, mely javít a tartósságon és a fogáson; az egértalp 250 km használattal került letesztelésre; a jobb és bal egérgombok pedig 20 millió kattintásnál is többel lettek vizsgálva – ez annyi, mint egy profi játékos edzése két éven keresztül, napi 10 órában.

Műszaki Adatok

Csatlakoztatás

USB

Érzékelő technológia

Lézer

Kialakítás

Gamer

DPI Felbontás

12000

Szín

Fekete

Gombok száma

6

Típus

Jobbkezes

Kábel hossz

2.1 m

Súly (bruttó)

0.3 kg

 

Garancia: 2 év

Vélemények

No customer reviews for the moment.

Írd meg véleményed

Logitech Pro Gaming Egér Fekete

Logitech Pro Gaming Egér Fekete

Logitech Pro Gaming Egér Fekete

Csatlakoztatás

USB

Érzékelő technológia

Lézer

Kialakítás

Gamer

DPI Felbontás

12000

Szín

Fekete

Gombok száma

6

Típus

Jobbkezes

Kábel hossz

2.1 m

Súly (bruttó)

0.3 kg