Asus ROG Pugio Gamer Egér Fekete

PUGIO

Új termék

Asus ROG Pugio Gamer Egér Fekete

Csatlakoztatás

USB

Érzékelő technológia

Optikai

Kialakítás

Gamer

DPI Felbontás

7200

Szín

Fekete

Gombok száma

6

Típus

Szimmetrikus

Súly (bruttó)

0.3 kg

Bővebb leírás

KÜLSŐ RAKTÁRON! SZÁLLÍTÁSI IDŐ: 5-7 munkanap

30 490 Ft‎ Adóval

Adatlap

DPI 7200
Gombok Száma 6
Szín Fekete
Kéz Kétkezes
Csatlakozás Usb

Egyéb infó

Vezetékes optikai gamer egér igazi kétkezes dizájnnal, amely konfiguálható oldalsó gombokat, különleges bepattintós kapcsolófoglalatot és Aura Sync támogatással érkező Aura RGB világítást foglal magába

  • Igazi kétkezes gamer egér konfigurálható oldalsó gombokkal
  • Az exkluzív bepattintós kapcsolófoglalat dizájn változtatható kattintási ellenállást tesz lehetővé és meghosszabbítja az egér élettartamát
  • Agresszív megjelenés ASUS Aura RGB világítással és Aura Sync támogatással, maja mintás gumi oldalpanelekkel és alulsó, vésett mintákkal
  • Tartós, 50 millió kattintást bíró Omron kapcsolók további két japán gyártmányú Omron kapcsolóval, melyek különböző kattintási érzetet nyújtanak.
  • Gamer szintű optikai érzékelő 7200 DPI-vel, 150 IPS-el és 30G gyorsulással a gyors és pontos követésért.
  • Különálló gombos kialakítás kevesebb leütési erővel és gyorsabb válaszidővel
  • DPI-váltó gomb és DPI jelző
  • Intuitív ROG Armoury kezelőfelület a gombok, a felület kalibrálás, a teljesítmény és az Aura RGB világítás beállítására és egyéb funkciók egyszerű testreszabához.

A ROG Pugio egy kétkezes gamer egér, amely maximálisan testreszabható, hogy megfeleljen még a legkeményebb gamerek igényeinek is. A konfigurálható oldalsó gombok saját gomb kiosztást tesznek lehetővé, míg az exkluzív bepattintós kapcsolófoglalatok módosítható kattintási ellenállást kínálnak. A bepattintós dizájn segítségével egyszerűen kicserélhetőek a kopott kapcsolók, meghosszabbítva ezzel az egér élettartamát. A Pugio lenyűgözően agresszív megjelenése tükrözi a teljesítményét — beleértve az Aura Sync támogatással rendelkező szögletes ASUS Aura RGB fénycsatornákat.

Konfigurálható oldalsó gombok

Az oldalsó gombokkal rendelkező kétkezes egerek általában tükrözött gomb kialakításúak, hogy alkalmazkodjanak a jobb- és a balkezes gamerekhez is. Ennek a dizájnnak a hátránya az, hogy gyakran véletlenül nyomják meg az oldalsó gombokat. A gombok még akkor is elvonhatják a figyelmet, ha deaktiválva vannak. A ROG Pugio-val nem kell megváltoztatni a fogásodat annak érdekében, hogy elkerüld a gombokat. A Pugio minkét oldalt konfigurálható, mágneses oldalsó gombokkal rendelkezik, és ezáltal biztosítja neked az igazán kétkezes és ergonomikus gamer egeret. Egyszerűen cseréld ki a gombokat az oldalsó gombok fedelével: használj négyet, kettőt, vagy akár egy oldalsó gombot se — a döntés a tiéd!

Exkluzív push-fit kapcsolófoglalat kialakítás

A ROG Pugio különleges bepattintós kapcsolófoglalat dizájnnal rendelkezik, amellyel a kattintási ellenállás változtatása érdekében könnyedén ki tudod cserélni a kapcsolókat. A kopott vagy törött kapcsolók cseréjének a lehetősége meghosszabbítja az egér élettartamát.

Feltűnő megjelenés

A ROG Pugio lesz a harcállásod középpontjában. A minőségi fegyverszürke borítással, alján vésett mintával, a biztos és kényelmes fogásért kialakított, maják által inspirált, gumi oldalpanelekkel, a szögletes ASUS Aura RGB fénycsatornákkal a Pugio minden szögből egy lenyűgöző fegyver. A személyre szabható Aura RGB világítás több millió színből álló színpalettát és hat előre beállított fényeffektust biztosít, mellyel magasabb szintre emelheted stílusodat!

Tökéletes szinkronizáció

Tökéletesítsd a ROG Pugio és más, Aura Sync-képes termékek közötti RGB világítás összhangját és alkosd meg a harci állomásod megjelenését! Hozd összhangba a ROG Pugio és a ROG Claymore billentyűzet közötti világítást az utóbbi ROG Sync gyorsbillentyűjének megnyomásával, vagy használd az Aura Sync-et az ASUS alaplapokkal és más komponensekkel, hogy rendszered kitűnhessen a többi közül!

Tartós, 50 millió kattintásnyi élettartamú kapcsolók

Az egérgombok és kapcsolók — különösen a gamer egéren lévő kapcsolók — vannak kitéve a legnagyobb terhelésnek. A kiváló minőségű Omron egér kapcsolókkal, melyek élettartamát legalább 50 millió kattintásra becsülik, a ROG Pugio garantáltan sokáig kitart melletted.

Fejlett optikai érzékelő

Minden csapás kritikus. A ROG Pugio szívében az optikai érzékelő található, amely biztosítja számodra azt a pontosságot és precizitást, mellyel legyőzheted az ellenségedet.

Különálló gombos dizájn

A ROG Pugio különálló gombos dizájnnal rendelkezik, ami lecsökkenti a kattintáshoz szükséges leütési erőt és távolságot, hogy gyorsabb és sokkal taktilisabb válaszidőt biztosítson számodra.

ROG Armoury szoftver

A ROG Pugio intuitív ROG Armoury szoftverrel rendelkezik, amellyel a stílusodnak megfelelően végezhetsz beállításokat. Sok más funktció mellett tedd egyedivé Aura RGB fényeffektusaidat, módosíts a teljesítményen és a felületkalibrációs beállításokon, programozd és állítsd be az egérgombokat, hozz létre profilokat!

 

Műszaki Adatok

Csatlakoztatás

USB

Érzékelő technológia

Optikai

Kialakítás

Gamer

DPI Felbontás

7200

Szín

Fekete

Gombok száma

6

Típus

Szimmetrikus

Súly (bruttó)

0.3 kg

 

Garancia: 2 év

Vélemények

No customer reviews for the moment.

Írd meg véleményed

Asus ROG Pugio Gamer Egér Fekete

Asus ROG Pugio Gamer Egér Fekete

Asus ROG Pugio Gamer Egér Fekete

Csatlakoztatás

USB

Érzékelő technológia

Optikai

Kialakítás

Gamer

DPI Felbontás

7200

Szín

Fekete

Gombok száma

6

Típus

Szimmetrikus

Súly (bruttó)

0.3 kg